UALYETDER Logo UALYETDER ONLINE ÖDEME SİSTEMİ

Ödeme Şartları

Üyelerimiz ve üye olmak isteyen mezunlarımız dernek aidatlarını ve bağış ödemelerini Online Aidat ve Bağış Ödeme sayfasından kredi kartı ile ödemeleri için ad, soyad, kızlık soyadı, mezuniyet yılı, telefon, T.C. Kimlik No, eposta (email), bilgilerinin yanısıra ödemek istedikleri aidat yılını seçerek gerçekleştirebilirler. Yıllara yayılmış aidat borcunun ödenmesi sırasında her yıl için aidat borç tutarı ayrı ayrı hesaplanır. Üyelerimiz ve üye olmak isteyen mezunlarımız aynı sayfa içerisinde bağış yapmak istedikleri tutarı da bağış alanı içerisine yazabilirler. Belirtilen bilgileri seçtikten ve doldurulması zorunlu olan alanlar ile birlikte ödeme yapacakları kredi kart bilgilerini doldurduktan sonra “Ödeme” butonuna basarak kredi kartıyla ödemelerini gerçekleştirebilirler. Ödeme işlemleri Yapı Kredi Bankası POSNET sistemi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Güvenlik ve Gizlilik 

Web sitemiz üzerinden yapacağınız aidat ve bağış ödemelerinde Yapı Kredi Bankası POSNET sistemi ve 256-bit Comodo SSL kullanılarak bilgilerinizin güvenliği sağlanmaktadır. 

Web sitemiz kişisel bilgilerinizi, kart numarası ve şifrelerinizi kayıt etmez, saklamaz. Web sitemizden yapacağınız her ödeme aşamasında kart bilgilerinizi yeniden girmenizin nedeni budur. 

İptal Koşulu 

İptal işlemi web sitemiz üzerinden gerçekleştirilememektedir. Üyelerimiz ödeme iptal işlemleri ile ilgili derneğimize ait 0216 553 52 82 nolu telefondan iletişime geçmeleri gerekmektedir.
Derneğimiz Pazartesi’den Perşembe’ye 9.00-14.00 arası açıktır.

Üsküdar Amerikan Lisesinden Yetişenler Derneği